1Bataty skrop olejem, olejem, wymieszaj, ułóż na blaszce do pieczenia , piecz przez 25 min w temp. 185 stopni. W połowie pieczenia dodaj pomidorki, cebulę i mango.
2Musztardę wymieszaj z miodem, sokiem z cytryny, curry i wodą.
3Bataty, mango , pomidorki i cebule przełóż do glazury z musztardy, wymieszaj.
4Chlebki naan piecz przez 5 min w temp. 190 stopni.
5Przed podaniem chlebki posmaruj serkiem, ułóż rukolę i pieczone warzywa.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.