25 marca 2016 | Kamis
Grill nie jest zarezerwowany tylko do potraw mięsnych. Poznaj nasze 3 pomysły na wyśmienite, lekkie dania na upalne dni.
Soczysty boczek serwuj na rukoli z pomidorami koktajlowymi
Jeśli lubisz późne śniadania, brunch to coś dla Ciebie.
Posyp boczek przyprawą Kamis Grill Karkówa w whiskey i połóż go na rozgrzanym grillu. Smaż do zarumienienia. Soczysty boczek serwuj na rukoli z pomidorami koktajlowymi.
Często, kiedy grillujemy zapominamy o rybie. A to ogromny błąd! Ryba na grillu z naszą przyprawą Kamis Grill Sródziemnomorski, jest świetną propozycją na lekki i zdrowy obiad.
Delektuj się małym „co nieco” bez wyrzutów sumienia! Deser po obiedzie to przyjemność, której trudno sobie odmówić.
Pyszny i jednocześnie zdrowy deser to banan na ciepło. Weź parę bananów, przekrój je wzdłuż tworząc łódeczki i zawiń je w folię. Zrób małą dziurkę w centralnej części i wlej trochę ciemnej czekolady do środka. Grilluj przez 6 minut. Podawaj z mrożonym jogurtem.
Deser po obiedzie to przyjemność, której trudno sobie odmówić
Wejdź na naszą stronę, żeby odkryć więcej przepisów, porad, filmów i inspiracji >