Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Bloody Mary z miechunki

Ta odświeżająca modyfikacja Bloody Mary zawdzięcza swój zielony kolor miechunce, ogórkom i kolendrze, jak również pikantnemu zielonemu sosowi.

Składniki
Porcja dla: 2 porcje
Sposób przygotowania
  • W blenderze umieść wszystkie składniki, z wyjątkiem słupków z ogórka, a następnie przykryj. Zmiksuj na średnich obrotach do uzyskania gładkiej masy.

  • Przecedź przez gęste sito. Podawaj z lodem w szklankach do drinków. Ozdób każdego drinka słupkiem z ogórka.

Porady Gotowanie

Wskazówka: Podawaj w szklankach do drinków z brzegiem posypanym solą selerową. Zmocz zewnętrzny brzeg szklanki kawałkiem cytryny. Włóż brzeg szklanki do soli selerowej, aby go pokryć

Oceny i komentarze: 0