Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Biała kiełbaska pieczona w przyprawach

Biała kiełbasa to nieodłączny element świąt Wielkanocnych w polskich domach. Przygotowywana jest na różne sposoby w zależności od regionu. Biała kiełbasa pieczona to nasza propozycja na święta. Delikatna w smaku z dodatkiem majeranku oraz kminku na pewno przypadnie do gustu każdemu z członków rodziny. Wypróbuj nasz przepis!

Składniki
Sposób przygotowania
  • Białą kiełbasę sparzyć, posmarować olejem i ułożyć w brytfannie.

  • Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć, dodać majeranek, kminek, doprawić solą i pieprzem, przełożyć do kiełbasy i piec razem 15 min w temp. 180°C.

Oceny i komentarze: 0