Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Gulasz myśliwski

Składniki
Służy: 4 osoby
Sposób przygotowania
  • Boczek pokrój w kostkę, wrzuć na patelnię i podsmażaj przez około 2-3 minuty (bez oleju). Dodaj pokrojone w kostkę mięso i smaż około 7 minut.

  • Ogórki pokrój w paski, pieczarki w plasterki i wrzuć na patelnię. Smaż wszystko około 5 minut. Przełóż zawartość patelni do garnka.

  • Zawartość torebki wymieszaj z 700 ml wody, wlej do garnka.

  • Wszystko dokładnie wymieszaj i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia około 50 minut, od czasu do czasu mieszając. Podawaj z kaszą gryczaną lub pieczywem

Oceny i komentarze: 0