Tortilla z szynką i warzywami

40MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • Tortilla
  • 250 g mąki pszennej
  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 200 ml gorącej wody
  • 4 łyżki oleju
  • 1 łyżka Papryka słodka w torebce
  • Sól morska
  • Farsz
  • 1 opakowanie serka naturalnego lub jogurtowego
  • 2 pomidory
  • 1 ogórek świeży lub konserwowy
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 mała cebula
  • 8 plasterków szynki konserwowej
  • 100 g startego żółtego sera
  • 1 łyżka Zioła prowansalskie w torebce
  • Pieprz czarny

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce