Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Sałatka z owocami morza, owocami cytrusowymi i oliwą z avocado

Składniki
Porcja dla: 4 osób
Sposób przygotowania
  • Owoce morza przesmażyć na oliwie z oliwek z chilli i czosnkiem Kamis, dodając pod koniec białego wina i doprawiając do smaku.

  • Szpinak opłukać, usunąć twarde końcówki i porwać na kawałki.

  • Fit up odświeżający wymieszać z oliwą z oliwek z octem jabłkowym i przyprawami.

  • Owoce obrać i wykroić segmenty następnie wymieszać z oliwą z avocado.

  • Wszystkie składniki wymieszać ze sobą tak by tworzyły kolorową kompozycje.

Oceny i komentarze: 0