Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »

Each of us has a flavor story.

Share yours, and McCormick will make a donation to United Way to help feed those in need.

Share your flavor story, and we'll make a donation to United Way to help feed those in need.

X
X

Thank you for sharing your flavor story with us!

Your story resulted in a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

We were unable to submit your flavor story.

Please check back later to submit your flavor story and we'll make a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

So, what is a flavor story?

From recipes passed down through the generations to a memorable meal shared with loved ones, our flavor stories connect us to one another. We want you to share yours.

Terms & Conditions Privacy Policy
Add Image or Video
Participants must acknowledge ownership of all content – written, visual and video.
Terms & Conditions

[Przejdź do zawartości]

Search form

Polędwiczki wieprzowe w sosie prowansalskim

Polędwiczki wieprzowe w sosie prowansalskim
Porcje dla 4 osób Średnie Czas przygotowania: 40 min
Bez Oceny (Zaloguj się by ocenić) Zapisz w moich ulubionych

Składniki

  • 600g polędwiczek wieprzowych
  • szklanki białego wytrawnego wina
  • 3 korniszony
  • 1 żółtko
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki śmietany
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżki musztardy prowansalskiej
  • Kamis Pieprz czarny mielony w słoiczku

Przepis

ETAP 1Polędwiczki przysmażyć na oliwie z masłem z każdej strony, dodać rozgnieciony czosnek, chwilę smażyć.

ETAP 2Posypać solą i pieprzem, odstawić w ciepłe miejsce.

ETAP 3Do pozostałego tłuszczu na patelni dodać białe wino i 3 łyżki gorącej wody, wymieszać i zagotować.

ETAP 4Śmietanę, musztardę i żółtko ubić trzepaczką, dodać do sosu i dalej ubijać aż do otrzymania jednolitej konsystencji.

ETAP 5Zagotować i dodać pokrojone korniszony.

ETAP 6Sos podawać do polędwiczek osobno.

Komentarze

Produkty wykorzystane w tym przepisie

[Wróć na górę]