Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »

Each of us has a flavor story.

Share yours, and McCormick will make a donation to United Way to help feed those in need.

Share your flavor story, and we'll make a donation to United Way to help feed those in need.

X
X

Thank you for sharing your flavor story with us!

Your story resulted in a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

We were unable to submit your flavor story.

Please check back later to submit your flavor story and we'll make a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

So, what is a flavor story?

From recipes passed down through the generations to a memorable meal shared with loved ones, our flavor stories connect us to one another. We want you to share yours.

Terms & Conditions Privacy Policy
Add Image or Video
Participants must acknowledge ownership of all content – written, visual and video.
Terms & Conditions

[Przejdź do zawartości]

Search form

Kotlety mielone z ryb

Kotlety mielone z ryb
Porcje dla 4-6 osób Średnie Czas przygotowania: 60 min
Bez Oceny (Zaloguj się by ocenić) Zapisz w moich ulubionych

Składniki

  • 1/2kg filetów rybnych
  • 1 cebula
  • 2 jaja
  • 1 czerstwa bułka
  • 1 łyżka masła
  • olej
  • 1/2 szklanki mleka
  • 2 łyżki tartej bułki
  • 1 łyżka Kamis Fit up! Przyprawa do ryb

Przepis

ETAP 1Bułkę namoczyć w mleku (30 minut).

ETAP 2Cebulę posiekać, podsmażyć.

ETAP 3Rybę, odciśniętą bułkę i cebulę zmielić, dodać przyprawę do ryb, jajka i roztopione masło.

ETAP 4Całość dokładnie wyrobić.

ETAP 5Z masy formować kotlety i obtoczyć je w tartej bułce.

ETAP 6Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

Produkty wykorzystane w tym przepisie

[Wróć na górę]