Meksykańskie tacos z rybą i salsą pomidorową

25MIN
Czas przygotowania
5MIN
Czas gotowania
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 2

Składniki

  • 1 opakowanie Meksykański Street Food
  • 2 średnie pomidory, bez pestek i pokrojone w kostkę
  • 1 mała czerwona cebula pokrojona w kostkę
  • 1 papryka Jalapeño, drobno pokrojona w kostkę
  • sok z 1 limonki plus dodatkowe cząstki do podania
  • 50 g greckiego jogurtu
  • 50 g majonezu
  • 175 g fileta z dorsza, pokrojonego w kawałki wielkości kęsa
  • 75 g mąki pszennej
  • 125 g meksykańskiego piwa
  • 6 tortilli kukurydzianych
  • olej roślinny do smażenia

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy