Składniki

  • 1/3 szklanki FRANK'S RedHot® Original
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka posiekanego, świeżego czosnku
  • 1 łyżeczka Chili Pieprz Cayenne KAMIS
  • 800 g dużych, oczyszczonych krewetek w pancerzykach
  • 1 szklanka pokrojonej w kostkę zielonej, żółtej lub czerwonej papryki
  • 1/2 szklanki posiekanej czerwonej cebuli

Wskazówki

  1. Podgrzej sos FRANK’S RedHot Original, oliwę z oliwek, czosnek i chili na średniej patelni.
  2. Gotuj sos na dużym ogniu, aż się zagotuje.
  3. Wymieszaj z sosem krewetki, paprykę i cebulę. Gotuj ok. 3 minuty aż krewetki zrobią się różowe i będą równomiernie pokryte sosem.
  4. Podawaj z ryżem.