1Podgrzej patelnię. Steki posmaruj 1 łyżeczką oleju, a następnie posyp 1 łyżeczką przyprawy Street Food Chimichurri. Smaż przez 4-5 minut z każdej strony lub do ulubionego stopnia wysmażenia. Zdejmij z patelni i pozwól odpocząć przez 4-5 minut przed krojeniem.
2W międzyczasie połącz paprykę, pietruszkę, cebulę z octem i 1 łyżeczką oleju, wymieszaj. Pozostałą część przyprawy Chimichurri Street Food mieszaj z olejem i 2 łyżkami wody do otrzymania sosu.
3Pokrojony w plastry stek podawaj w bagietkach z sałatą, salsą i sosem Chimichurri.
4
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.