1Z pieczywa odetnij skórki, kromkę umieść na desce na foli spożywczej, przykryj kolejną warstwą folii, lekko rozwałkuj i oprósz ziołami.
2Zdejmij folie. Na pieczywie ułóż plaster szynki lub sera, posmaruj pastą z groszku i fasoli (lub buraka i fasoli). Ułóż pokrojonego w słupki ogórka kiszonego i zwiń podobnie, jak zrazy.
3„Zrazy” maczaj w rozkłóconym jajku, smaż na rozgrzanym oleju.
4Podawaj z sosem pieczarkowym lub grzybowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.