1Polędwiczkę pokrój na cienkie plastry, oprósz solą i pieprzem, obsmaż na mocno rozgrzanej patelni, zdejmij.
2Na tej samej patelni podsmaż cebulę, dodaj pomidory z puszki, musztardę, śmietanę. Gotuj wszystko ok. 5 min, następnie przełóż wszystko do głębokiego naczynia i zmiksuj do uzyskania kremowej konsystencji.
3W międzyczasie ugotuj makaron w osolonej wodzie.
4Jogurt wymieszaj z czosnkiem, dopraw solą i pieprzem.
5Sos z powrotem umieść na patelni, dodaj mięso, makaron dokładnie wymieszaj. Przed podaniem nałóż łyżkę jogurtu, posyp pomidorami, ogórkiem i miętą.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.