1W wysokim garnku podsmaż pokrojoną w kostkę kiełbasę na 2-3 łyżkach oleju.
2Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i i smaż na średnim ogniu, aż się zarumieni. Następnie wrzuć pokrojoną w paski paprykę i smaż wszystko razem około 5 minut.
3Dodaj odsączoną z soku i opłukaną fasolę.
4Zawartość torebki wymieszaj z 500ml wody i wlej do garnka. Wszystko dokładnie wymieszaj i gotuj na małym ogniu przez 25 minut, od czasu do czasu mieszając.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.