1Kaszę gotuj w 1 l nieosolonej wody przez 15 min. na mocnym ogniu, wyjmij, odstaw do wystudzenia
2Do kaszy dodaj suszone pomidory, 2 jajka i dokładnie wymieszaj.
3Z kaszy formuj przy pomocy wałka i papieru do pieczenia podłużne blaty (20 cm x 8 cm, grubość ok 1cm), blaty z kaszy piecz w piekarniku przez 15 min w temp. 180 st.
4Na blatach układaj pokrojone pomidory, brokuły oraz pokrojone w plastry i podsmażone pieczarki. Oprósz całość pieprzem ziołowym, posyp serem i wstaw ponownie do piekarnika na ok. 15min. w temp. 180 st.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.