1Wszystkie składniki wyrabiamy na gładkie ciasto, następnie zawijamy w folie i odkładamy do lodówki na jakieś 30 min. Po tym czasie ciasto rozwałkować na blacie, lub wyłożyć od razu do formy i rozprowadzić po całej powierzchni. Następnie nakłuwamy widelcem i wkładamy do rozgrzanego na 180 stopni piekarnika i pieczemy ok. 25-30 min, aż się zarumieni.
2Cebulkę siekamy w pióra i podsmażamy na oliwie, jak ładnie się zeszkli to dodajemy masło i cukier. Następnie dodajemy posiekany boczek, podsmażamy aż się zarumieni, wykładamy całość na podpieczony spod. W miseczce mieszamy ze sobą jajka, śmietankę, musztardę, parmezan, sól i pieprz. Wylewamy na farsz, na całość wykładamy pokrojony na kawałki camembert i wkładamy ponownie do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na ok. 25-30 min aż całość się zetnie.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.