1Mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, wodę, sól oraz kminek. Wyrób na jednolite ciasto. Odstaw na 1 godz. do lodówki.
2Ciasto rozwałkuj na papierze do pieczenia, przełóż z papierem do formy na tartę, przykryj papierem i obsyp suszoną fasolą. Zapiekaj ok 20 min w temp 195 stopni. Odkryj w połowie pieczenia.
3W międzyczasie rybę oprósz koperkiem. Wymieszaj śmietanę z jajkami, dopraw do smaku solą i pieprzem.
4Na cieście ułóż rybę, zalej śmietaną z jajkami.
5Ułóż cukinię i pomidorki, a następnie wszystko posmaruj olejem/oliwą.
6Piecz 20 min w temp. 180 stopni.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.