1Mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, wodę, sól oraz rozmaryn. Wyrób na jednolite ciasto, Odstaw na 1 godz. do lodówki.
2Ciasto rozwałkuj na papierze do pieczenia, przełóż z papierem do formy na tartę, przykryj papierem. Piecz ok. 20 min w temp. 200 stopni, odkryj 5 min przed końcem.
3W międzyczasie borowiki ułóż na blaszce do pieczenia, posmaruj masłem, oprósz solą i pieprzem. Piecz w piekarniku przez 10 min w temp. 190 stopni.
4Pora podsmaż na pozostałym maśle.
5Na upieczony spód pokrusz ser, wyłóż borowiki oraz pora.
6Piecz 20 min w temp. 190 stopni.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.