1Masło utrzyj z cukrem, mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia, przyprawą i solą. Dodaj żółtka, wodę i wyrób na jednolite ciasto, Odstaw na 1 godz. do lodówki.
2Ciasto rozwałkuj na papierze do pieczenia, przełóż z papierem do formy na tartę, przykryj papierem. Obsyp suszoną fasolą, zapiekaj ok. 20 min w temp 200 stopni, odkryj 5 min przed końcem pieczenia.
3W międzyczasie ubij śmietanę z cukrem pudrem, dodaj serek mascarpone.
4Upieczony, wystudzony spód posmaruj kremem orzechowym i posyp orzechami. Wyłóż masę z mascarpone, ułóż owoce.
5Odstaw do lodówki na 30 min.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.