1Aby przygotować syrop pieprzowy, wymieszaj wszystkie składniki w małym rondelku i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień. Duś na małym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Zdejmij z ognia i odstaw na co najmniej 4 godziny lub na całą noc. Przecedź przez drobne sito, przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.
2Aby przygotować owoc chlebowca w tacos, wymieszaj go w dużej misce z cukrem kokosowym, sokiem z limonki, oliwą, wędzoną papryką, solą czosnkową, białym pieprzem i cynamonem. Odstaw na 20 minut.
3Upiecz na grillu na dużym ogniu zamarynowany owoc chlebowca i tortille. Podrzyj owoc chlebowca na cienkie paski.
4Przed podaniem umieść owoc chlebowca na tortilli. Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, śmietanę i kolendrę i następnie skrop syropem pieprzowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.