1We wrzącej wodzie zamocz daktyle z pieprzem. Odstaw na 30 minut, aż daktyle zmiękną.
2Łyżką cedzakową wyjmij daktyle i umieść je w blenderze. Pozostałą wodę odstaw. Przykryj blender, miksuj daktyle, dodając stopniowo pozostałą wodę. Miksuj przez 2-3 minuty na wysokich obrotach aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
3Syrop należy przechowywać w szczelnie zamkniętym, czystym pojemniku w lodówce.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.