1Pomidory opal nad płomieniem, tak aby skórka się skarmelizowała a nawet przypaliła. Obierz i wydrąż gniazda nasienne.
2Oczyszczone pomidory i obraną cebulę pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj. Dodaj roztarty z solą czosnek, miód, musztardę, sok z cytryny i kolendrę suszona w liściach.
3Wszystko delikatnie jeszcze raz wymieszać wlewając oliwę.
4Dopraw do smaku solą , pieprzem i szczyptą chili.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.