1Każdą parówkę przekrój na trzy części. Następnie natnij końcówki parówek na krzyż, na głębokość 1,5-2 cm.
2Do garnka wrzuć całą zawartość puszki, dodaj 600 ml wody i wsyp zawartość torebki. Wymieszaj i zagotuj.
3Do żaroodpornego naczynia wrzuć surowy makaron i wlej sos z garnka. Dokładnie wymieszaj. Na wierzchu ułóż parówki, a całość posyp startym żółtym serem.
4Przykryj folią aluminiową i piecz w piekarniku przez 35 min w 200°C. Po 15 minutach pieczenia zdejmij folię.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.