1Żołądki oczyszczamy, wrzucamy do szybkowaru ze wszystkimi składnikami i gotujemy około 30 min.
2Przesmażamy szyje, dodajemy obraną włoszczyznę i błony z żołądków oraz przyprawy. Po około 10min dodajemy nalewkę, wodę i redukujemy sos o połowę.
3Obraną pietruszkę ścieramy na tarce i dusimy na maśle. Po chwili dodajemy skórkę z cytryny i sok, następnie dodajemy 20ml wody. Wszystko blendujemy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.