1Indyka pokroić na podłużne grube kawałki, w każdym zrobić otwór, nadziać suszonymi morelami, naszpikować kilkoma goździkami, oprószyć przyprawą do indyka, posmarować musztardą i olejem, odstawić na kilka godzin, następnie wyjąć z marynaty.
2Każdy kawałek owinąć ciastem francuskim, posmarować rozkłóconym jajkiem i piec ok. 25 minut w temp. 180 st.
3Podawać z żurawiną do mięs.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.