1Sok umieść w rondelku, dodaj syrop klonowy, skrobie kukurydzianą, doprowadź do wrzenia ciągle mieszając trzepaczką, następnie gotuj około 1 minutę, energicznie mieszając.
2Dno formy wyłóż papierem do pieczenia, wylej gorącą masę, ubij o blat, wystudź, a następnie wstaw do lodówki na 2 godziny do stężenia.
3W misce wymieszaj wiórki kokosowe z posypką dekoracyjną.
4Wyjmij z formy, pokrój na 9 prostokatów, każdy obtocz w wiórkach z posypką, podawaj schłodzone.
5Sprzęt do przygotowania: waga kuchenna, miarka do płynów, rondelek, trzepaczka rózgowa, forma prostokątna o wymiarach około 20-26 cm., papier do pieczenia, lodówka, miska.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.