5Biszkopty połam na pół, następnie każdy kolejno zanurz przez 1 sekundę w kawie i od razu ułóż na dnie każdego słoiczka/szklanki tak aby w każdej znalazły się 3 połówki.
6Biszopty przykryj ½ masy, następnie ułóż kolejną warstwę biszkoptów i następną warstwę masy.
7Odstaw do lodówki na kilka godzin.
8Przed podaniem oprósz mieloną kawą.
9Sprzęt do przygotowania :
3 miski, mikser/trzepaczka, 6 małych słoiczków lub szklanek do whisky, lodówka, waga kuchenna miarka do płynów
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.