4Dodaj jaja, żółtka, sok z cytryny, delikatnie ubij.
5Kwaśną śmietanę wymieszaj cukrem pudrem.
6Masę serową przełóż do tortownicy, piecz około 30 minut w temperaturze 160℃, następnie posmaruj kwaśną śmietaną i piecz jeszcze około 8 min., sernik wystudź i wstaw do lodówki na kilka godzin.
7Migdały upraż na suchej patelni.
8Cukier umieść w rondelku, podgrzewając aż się rozpuści i będzie miał złoty kolor, dodaj masło, śmietankę, sól, gotuj mieszając do uzyskania gęstego karmelu.
9Wystudzony sernik polej gorącym karmelem, tak żeby równomiernie rozpłynął się po wierzchu, boki udekoruj migdałami.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.