1Jaja utrzyj z cukrem, dodaj śmietankę, wszystko umieść w rondelku, doprowadź do wrzenia energicznie mieszając trzepaczką rózgową, gotuj 2 minuty nie przerywając mieszania, wystudź.
2Twaróg utrzyj z masłem, dodaj aromat waniliowy, wymieszaj z kremem z jaj i śmietany.
3Dodaj bakalie (część bakalii odłóż do dekoracji), wymieszaj, rozłóż do szklaneczek lub pucharków, udekorój bakaliami, odstaw na kilka godzin do lodówki.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.