2Papilotki ułóż w formie do muffin, do każdej włóż po 2 łyżki ciasta z herbarników, dokładnie ubij, wstaw do zamrażarki.
3Śmietanę ubij z cukrem pudrem.
4Serek śmietankowy wymieszaj z jogurtem, 350 ml pulpy z mango, kardamonem, dodaj ubitą śmietanę, delikatnie wymieszaj.
5Masę wyłóż do papilotek, wstaw na 3-4 godziny do zamrażarki.
6Wiórki kokosowe upraż na suchej patelni na jasno brazowy kolor.
75 minut przed podaniem serniczki wyjmij z papilotek, na każdy wyłóż ½ łyżki pozostałej pulpy mango, posyp wórkami kokosowymi.
8Sprzęt do przygotowania:
Malakser, 2 miski, papilotki, forma do muffin, mikser/trzepaczka, szpatułka, silikonowa patelnia, zamrażarka, waga kuchenna, miarka do płynów.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.