2Przepłukaną kaszę jaglaną gotujemy w mleku z łyżeczką masła orzechowego, kardamonem i korą cynamonu.
3Owoce kroimy na kawałki i karmelizujemy na maśle z cukrem. Dodajemy je do kaszy razem z sosem. Posypujemy wiórkami kokosowymi i doprawiamy odrobiną pieprzu.
4Sposób przygotowania warzywnego tagiatelle:
5Gotujemy pęczak. Warzywa tniemy obieraczką do warzyw. Zostawiamy w wodzie z lodem na 15 min. Wyjmujemy, osuszamy, mieszamy z dresingiem i układamy na kaszy. Posypujemy orzechami.
6Sposób przygotowania puddingu ryżowo-kakaowego:
7Wszystkie składniki mieszamy w wysokim pojemniku i blendujemy. Gotowe.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.