Składniki
Przepis na 36 porcji (po 1 batoniku).
Porcje
-
1/3
szklanki
kajmaku, podgrzanego
-
2 i 1/2
szklanki
kropelek z ciemnej czekolady, oddzielnie
-
1
szklanka
syropu klonowego
-
1/2
szklanki
miodu
-
4
łyżeczki
Cynamon mielony w torebce
-
1
szklanka
gładkiego masła migdałowego
-
1/2
Wanilia laska
-
1/2
szklanki
ziarna amarantusa, oddzielnie
-
1
szklanka
niesłodzonych wiórków kokosowych
-
1/2
szklanki
suszonych owoców żurawiny lub wiśni, grubo pokrojonych
-
1/2
szklanki
solonych orzechów nerkowca, grubo pokrojonych
-
1/2
szklanki
błyskawicznych płatków owsianych, uprażonych
-
1/4
łyżeczki
Sól morska
-
1
szklanka
śmietany kremówki