1Brązowy cukier wsyp do małego rondelka. Gotuj na małym ogniu przez 1 minutę. Wymieszaj z śmietanką kokosową i solą. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu od 15 do 20 minut lub do niewielkiego zagęszczenia.
2Całkowicie schłodź karmel. Dodaj mezcal i wymieszaj delikatnie trzepaczką do jajek. Przechowuj w lodówce w szczelnym pojemniku, nie dłużej niż tydzień. Stosuj jako polewę do deserów takich jak wegańskie lody Vegan Horchata No-Churn.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.