1Do mąki dodaj kardamon. Następnie połącz z zimnym masłem i wymieszaj. Dodaj zmielony dwukrotnie ser i wyrób na jednolite ciasto. Odstaw do lodówki na około 1 godzinę.
2Z ciasta formuj małe, okrągłe placki. Nakładaj na nie łyżeczkę konfitury z dyni i sklejaj na kształt pierożków.
3Pierożki układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4Piecz około 20 minut w temperaturze 190°C.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.