1Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Śmietanę zagotować z cukrem, korą cynamonu i wanilią. Dodać do gorącego płynu namoczoną żelatynę i dokładnie wymieszać aż do rozpuszczenia.
2Dodać do przestudzonej masy jogurt naturalny. Na dno naczynia włożyć masę bakaliowe makową i zalać musem panna cotta.
3Odstawić do lodówki do całkowitego zastygnięcia.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.