1Na małym ogniu zagotować białe wino z cukrem i cynamonem, dodać rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody żelatynę, wyjąć cynamon i odstawić do wystudzenia.
2W formie keksowej ułożyć owoce, zalać ostudzoną, krzepnącą galaretą (powinna całkiem przykryć owoce) i wstawić do lodówki na co najmniej 3 godziny.
3Laskę wanilii przekroić na pół, wyskrobać środek i dodać do śmietanki.
4Śmietankę ubić z cukrem pudrem na sztywno.
5Galaretkę z owocami wyjąć z formy, pokroić na plastry i przybrać kleksem śmietany.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.