1Owoce - w zależności od własnych preferencji – polecamy wiśnie, maliny i czarne porzeczki. Możemy użyć mrożonych poza sezonem i sparzyć je tak, jak w następnym przepisie, w syropie.
2Wino wygotowujemy z przyprawami w całości oraz miodem do objętości 0.5 l. Po wyjęciu przypraw dodajemy przyprawę do Grzańca i rozpuszczaną żelatynę. Przelewany do kieliszków po ok 0.06 l i zostawiamy do ścięcia.
3Mus z białej czekolady Żółtka ubijamy z cukrem i zaparzamy zagotowaną śmietaną. W powstałej masie rozkruszamy białą czekoladę i gdy masa ostygnie –dodajemy ubitą śmietanę i schładzamy. Przekładamy na warstwę wina w kieliszkach i dekorujemy swoimi ulubionymi owocami.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.