1Masło utrzyj z cukrem na puszystą masę, stopniowo dodaj żółtka, a następnie mielone migdały.
2Następnie dodaj mąkę, skórkę z cytryny i ponownie wymieszaj.
3Gotową masę przełóż na wyłożoną papierem do pieczenia blachę i piecz w temperaturze 180 st. C. przez 25 minut.
4W tym czasie utrzyj żółtka z cukrem i ziarnkami wanilii na puszystą, jasną masę.
5Po 25 minutach pieczenia wyciągnij ciasto z piekarnika, rozsmaruj delikatnie na wierzchu masę żółtkową i piecz jeszcze 6 minut, aż powierzchnia lekko się wysuszy.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.