1Żeby przygotować puree dyni, pokrojoną w kostkę dynię piecz przez 30 min. w temperaturze 175 ℃, a następnie zmiksuj w malakserze na gładkie puree.
2Do puree z dyni dodaj mleko, cukier i przyprawy. Wszystko podgrzej w rondelku, a następnie zmiksuj w blenderze kielichowym. Gotową miksturę przelej do wysokiej szklanki, dodaj spienione mleko i na końcu wlej powoli espresso.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.