2Utrzyj masło i cukier puder na gładką, jasną i puszystą masę. Przesiej mąkę i pół łyżeczki cynamonu razem i połącz z maślaną masą, by powstało ciasto. Ostudź je, a następnie rozwałkuj na grubość pół centymetra.
3Wykorzystując foremki w kształcie serca, wytnij 2 serduszka nieco mniejsze od talerzyka deserowego. Wytnij jeszcze 2 serduszka nieco mniejsze niż pierwsze dwa. Umieść je na blasze do pieczenia i piecz przez ok. 10 minut. Ostudź ciastka nieco przed zdjęciem ich z blachy.
4W międzyczasie ubij śmietanę na sztywno, wymieszaj z brandy, cukrem pudrem i ćwiartką łyżeczki cynamonu. Umieść całość w przyrządzie do ozdabiania i rozprowadź na powierzchni większych ciasteczek. Przykryj mniejszymi ciasteczkami.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.