2Dodaj kilka kropli octu balsamicznego, posiekane listki bazylii lub suszoną bazylię (koniecznie rozetrzyj bazylię w palcach żeby uwolnić więcej aromatu) i szczyptę świeżo mielonego czarnego pieprzu.
3Dobrze schłodzoną śmietanę ubij na sztywno. Podziel ją na dwie równe części. Jedną porcję śmietany dodawaj powoli do czekolady. Mieszaj delikatnie.
4Rozłóż do pucharków i odstaw do schłodzenia. Laskę wanilii przetnij na pół, wybierz ziarenka. Dodaj do pozostałej ubitej śmietany. Wstaw do lodówki.
5Przed podaniem na każdą porcję musu wrzuć łyżkę pestek granatu i sporo śmietany z wanilią.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.