2Żelatynę zalej niewielką ilością wrzątku, wymieszaj, odstaw do wystygnięcia.
3Letnią żelatynę wlej powoli do masy serowej miksując cały czas.
4Masę rozłóż do trzech misek. Do jednej dodaj buraka, do drugiej zblanszowany na maśle i odciśnięty szpinak, zblenduj je dokładnie. W trzeciej misce zostaw samą masą serową bez dodatków.
5Do każdej masy dodaj po równo ubitej śmietany z pozostałym cukrem pudrem. Całość wymieszaj.
6Na dnie tortownicy ułóż biszkopty, a następnie kolejno masy: czerwoną, białą i zieloną.
7Odstaw do lodówki do stężenia.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.