2Czekoladę połamać na kawałki i razem ze śmietaną umieścić w rondelku o grubym dnie.
3Wyłuskać nasiona z owoców kardamonu. Przełożyć do moździerza i rozgnieść, dodać do czekolady.
4Garnek ustawić na grillu. Rozpuścić czekoladę ciągle mieszając. Gdy się rozpuści przyprawić świeżo mieloną solą morską lub pieprzem kolorowym. Owoce nabijaj na widelczyki i maczaj w gorącej czekoladzie.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.