1Rozgrzej piekarnik do 170°C. Natłuść i wyłóż papierem do pieczenia foremkę na chleb o wymiarach ok. 17 cm x 10 cm x 6cm.
2Wymieszaj mąkę, cynamon i proszek do pieczenia. Połącz masło z dżemem i cukrem, a następnie dodaj miksturę do mąki razem z bananami i marchwią. Dokładnie wymieszaj.
3Przełóż masę do foremki. Piecz przez 1 godzinę 15 minut, aż masa będzie sztywna . Pozwól ciastu trochę ostygnąć, zanim wyjmiesz je z foremki.
4Wymieszaj pozostałe składniki. Gdy ciasto ostygnie, posmaruj je tak otrzymanym lukrem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.