garść listków bazylii lub pół łyżeczki suszonej bazylii KAMIS
Instrukcje
1Czekoladę połam na kawałki i rozpuść w kąpieli wodnej razem z masłem. Dokładnie rozmieszaj.
2Jaja ubij z cukrem na puszystą masę. Wmieszaj mąkę i stopniowo dodawaj czekoladę cały czas miksując. Dodaj posiekane listki bazylii (jeśli dodajesz suszoną koniecznie rozetrzyj ją w palcach żeby dodać więcej aromatu).
3Blachę wyłóż pergaminem, wlej ciasto. Wstaw do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piecz około 20 minut.
4Przed podaniem oprósz ciasto delikatnie grubą solą morską ,bo jeśli coś ma być bardziej słodkie to trzeba to posolić!
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.