1Z podanych składników zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na ok. 45 min.
2Schłodzone ciasto rozwałkować na grubość 0,5 cm i wyciąć foremką ciasteczka.
3Piec w temp. 210C ok. 12-15 min.
4Pysznie smakują posmarowane polewą czekoladową.
5Do przygotowania polewy czekoladowej potrzebne będzie: 25 ml śmietanki, 50 g czekolady deserowej, 50 g czekolady mlecznej, 50 g masła, Przyprawa do kawy i deserów Kamis
6Przygotowanie polewy - do śmietanki dodać kilka obrotów młynka przyprawy do kawy i deserów, zagotować i wyłączyć.
7Cały czas mieszając dodać czekoladę, a następnie kawałki masła.
8Mieszać aż do wystygnięcia.
9Posmarować ciasteczka.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.