1Przesiej mąki przez sitko i dodaj porcjami wszystkie składniki.
2Dokładnie wymieszaj i pozostaw pod przykryciem w ciepłym miejscu, do momentu aż drożdże zaczną pracować, a ciasto urośnie.
3Po 20-30 minutach, delikatnie wymieszaj i przełóż ciasto do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Ponownie odstaw w ciepłe miejsce pod przykryciem na ok. 30 minut.
4Rozgrzej piekarnik do 230 stopni i piecz chleb bezglutenowy przez ok. 50-60 minut.
5Wystudź pieczywo na kuchennej kratce.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.