Ocet balsamiczny

Oryginalny produkt pochodzący z włoskiego regionu Modeny, słynącego z najlepszych octów balsamicznych. Powstaje z moszczu winogron, poddanego procesowi naturalnej fermentacji. Dzięki leżakowaniu, kolejno w beczkach z dębu oraz kasztanowca, uzyskuje... Oryginalny produkt pochodzący z włoskiego regionu Modeny, słynącego z najlepszych octów balsamicznych. Powstaje z moszczu winogron, poddanego procesowi naturalnej fermentacji. Dzięki leżakowaniu, kolejno w beczkach z dębu oraz kasztanowca, uzyskuje zharmonizowany bukiet smakowy. Ocet Balsamiczny stanowi szlachetny dodatek do sałat, marynowanych warzyw i mięs oraz dań z kuchni włoskiej. Do bezpośredniego spożycia stosować w stanie rozcieńczonym 1:1. Kraj pochodzenia: Włochy Jeszcze Mniej

Informacje żywieniowe

Ten produkt nie ma znaczącej wartości odżywczej.

Składniki

vegan-logo

KOD UPC (Sztuka)

5900084203685

Powiązane przepisy