Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Zupa warzywna z cukinią

Warzywna zupa z cukinią i pietruszką.

Składniki
Porcja dla: 4-6
Sposób przygotowania
  • Rozgrzej piekarnik do 180oC. Wszystkie warzywa włóż do naczynia żaroodpornego.

  • Skrop olejem i posyp granulowanym czosnkiem. Dodaj soli i pieprzu do smaku i wszystko dokładnie wymieszaj.

  • Piecz przez 30 minut. Następnie wrzuć do miksera, dodaj 2 litry przegotowanej wody i dokładnie zmiksuj.

  • Wlej zupę do garnka i podgrzej. Dodaj pietruszki i wymieszaj. Podawaj w miseczkach, posypaną natką pietruszki.

Oceny i komentarze: 0